amnesty
.
ve snaze dostat svůj příděl
tisíce muších noh a křídel
denně se chytí
v pavoučích sítích
v prachu barvy
předimenzovaného motýla
prosila a modlila se
do noci
se z larvy lásky v celé kráse
vylíhla noční můra
lhostejnosti... bezmoci
kámo, nemáš bůra?
nezlámu ti kosti
zalezlá za nehty
DNA nepotřebných
spadla klec
narušeným jedincem
narušený řetězec
hřích a sen
naruš mé kruhy
odpřisáhnu že nebudeš druhý
.
Přečteno 307x
Tipy 41
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, prostějanek, Nergal, kroužek, enigman, Actafool, Severka, Zdeněk Farkaš, Gudula, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)