Myšlenka v tubě
Anotace: óda na zkurvený život
jak jednou začnu, už nemůžu přestat.
Podřimuji,
Na nebi vybroušených skel.
Miluji,
když v laboratoři mi smrdí lepidlo.
Já,
absolutní ve zvířecí víře.
Milující ženy ve své síle.
Mé jazykové tornádo.
Ty,
šílený v karanténě.
Píšící (ti) tyto řádky.
Nechtěj mě nasrat,
jak jednou začnu, už nemůžu přestat.
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)