oblázek
Anotace: jo,jo, kdyby to bylo tak snadné....
Rozdám srdce almužnou
jak nepotřebné měděné penízky
mezi žebra
si vložím oblázek
tisíckrát omletý
co v hladkosti už nic necítí
zavřu ho
drsnou lasturou
co ochrání mě
před tebou
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Churry, Jana M., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)