Vykřičená ozvěna
Anotace: /ozvěna.... věna..... na./
Vykřičená ozvěna
plouží se proměna
někde se zastaví
jen líně pozdraví
nic jí ale neříká
jen budík čas si odtiká
slovo jen tak postavá
je to jeho poprava
čeká tě odměna
tak stvořená
usměv co sluší
vítr kreslí tuší
jen v srdci sněží
sněhobílou růži
divné světy
jako prazdné věty
křídla co jsou zavřená
vykřičená ozvěna
Přečteno 320x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Markéta G., stravla, Gudula, hašlerka, Mbonita, Zpátky, Jarka, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)