Tajemství
Sluneční dlaně pohladí křídla motýlí,
stále se nachází tajemné kruhy v obilí,
výzva pro lidstvo, nebo jen recese?
Každý si přebere, co hlava unese.
Záhadná vznášedla létají nad hlavou,
bytosti z vesmíru zmírají únavou,
kreslí nám do polí neznámé vzkazy,
v duších svých spřízněnců hledají azyl.
Kde končí skutečnost, začíná fantazie,
je to tak podobné v zajetí poezie,
představy splývají v minutách života,
neznáme taje, co ukrývá temnota.
Možná nás probouzí neznámé hlasy,
skřítkové po nocích češou nám vlasy,
až z konce vesmíru přilétá nový den,
zůstává pro lidstvo tajemstvím opředen.
Přečteno 542x
Tipy 41
Poslední tipující: fab four, poustevník Jirka, kuskus pruhovaná, carodejka, Kapka, Tanzania, E., klarass, Gudula, floreciente, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)