Perfektně umíš držet rytmus a věřím, že nejen figurky od Člověče, nezlob se.
26.08.2009 11:41:00 | Špáďa
:-)když stojí člověk dobu před domečkem, není schopnej hodit ten správný počet, ostatní si vesele proběhnout celým polem a vyhodí tě, noo nezlobit se je těžký...:-) ale je to jen hra...
14.08.2009 10:36:00 | malý lachtánek
Jó, nezlob se, to se ti řekne, nezlob se, ale před domečkem, to naštve. Ale co mám dělat, je to jen hra.
12.08.2009 00:47:00 | Zasr. romantik
člověče já dostal jednou pěstí na nádraží...promiň já vím to sem nepatří... .o))
11.08.2009 20:51:00 | jedam