Vymyšlený kamarád
Anotace: Napadlo mě to jen tak ... rozhodla jsem se že začnu zase psát ... neni to propracovaný a zabralo mi to asi půl hodky jde to na tom poznat že jsem si pořádně nedala záležet
Vymyšlený kamarád
Ten nejlepší na světě
Ten co mě má vážně rád
A vyslechne mě,větu po větě
Vymyšlený kamarád
Toleruje chyby
Ten co mě má vážně rád
Kterému fakt chybím
Vymyšlený kamarád
Kterému můžu věřit
Ten co mě má vážně rád
Kterému můžu se svěřit
Vymyšlený kamarád
Je jenom v mé hlavě
Ten co mě má vážně rád
Mé problémy vyřeší hravě
Vymyšlený kamarád
Neobávám se zrady
Ten co mě má vážně rád
Pomůže,když nevím si rady
Vymyšlený kamarád
Přetvářku on nezná
Ten co mě má vážně rád
Jsem jeho princezna
Vymyšlený kamarád
Budu ho mít vždy ráda
On bude mi navždy krýt záda
Přečteno 642x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, BARBYE, Churry, páááááááá
Komentáře (3)
Komentujících (3)