Mám moc rád výlety po hradech :) Odteď už si ale budu dávat větší pozor na to, co se kolem mě (pode mnou) děje.
20.06.2013 03:02:04 | kolemjdouci
Tam měl prý Karel Hynek Mácha svá vidění do budoucnosti, tam je prý i brána do pekel a tam jsme přišli pět minut po zavírací době :-)
Pěkné dílko, zase z jiného soudku, pěkné, hlavně ten závěr!
11.08.2009 19:58:00 | Zelená okurka
moc krásné místo..
kde rytíři loupeživí
dílo své prováděli
umně
hvozdy okolními
kryti
šumně
ST
11.08.2009 19:55:00 | Mbonita