Netvořím
Koupu se v chloru a netvořím!
Líbám a netvořím!
Směju se do svých očí a netvořím!
Ale nejsem prázná
spíš plná
inspirací
co se nedají psát
Všude kolem mě je tyrkysová
a jizvy přátel
pro které je můj hlas
aspoň nějakou útěchou
V noci chodí kolem mé postele
moji mrtví i mé iluze
Tak jim dávám napít
trochu ze sebe
a v ránech čelit kritikám
V hlavě mi šumí moře
co jsem nespatřila
Hledám sama sebe
mezi tisíci lidmi
festivalových setkání
v bahně
a batikované blízkosti
už známých tváří
Toulám se po poutích
ve své hlavě
Srdce mám z perníku
a toleranci z rachejtlí ohňostrojů
Vše odkládám
na dobu děšťů a mlhy
V létě prostě netvořím.
Přečteno 294x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, susana načeva, 4LJFilip, Bíša, Psavec, Gudula, její alter ego, Elisha, Xindy, ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)