Anotace: čas není milosrdný
mořské víly ti zatajily
že pěna chrání čistou lásku milenců
zpívají teskně svůdné divy
vždyť ztratily penízky duhové
uplavali jim úhoři do sladkých bystřin
kde vzkaz mají pro ně pstruhové
čarodějnice ta vědma z hlubin
jim tajemství nevydá
musely by zaplatiti nejvyšší cenu
cenu života
však nevíš
možná dají za tvoji lásku vše
jen ty to vědět nebudeš
víto jen tajemné ryby z horských bystřin
21.09.2009 18:54:00 | Lady L
Myslím, že totoc slůvka nepotřebuje... a tak... jen tiško znovu pročítám. ST! za vyjádření.
17.08.2009 19:37:00 | NikitaNikaT.
kdesi v hlubinách nebo v oblacích ...
klaní se stín
odraz minulosti
v záblesku budoucnosti
*
jen přítomnost
slétla vločka
konejšivě do vlasů
*
ozvěny srdečního bubnování
miluj
a budeš milován
---
pohlazení po neviditelné
stezce souznění
a manometr smutku
pomalu klesá
do hlubin
Mariánského příkopu
...
..
.
12.08.2009 23:52:00 | vapiti