Nožky
Anotace: Ne ve všem je politika.
Nožka vlevo,nožka vpravo,
čisté víc jsou než je zdrávo,
jak ta vlevo,tak ta vpravo,
mají stejnou duši hravou,
zelenou tou svěží travou,
kráčejí vstříc levá pravou,
kupředu dva duší dravou,
k cíli nekonečně plavou..
ale dojdou,nebojí se,
v nejhorším vždy obrátí se.
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, takova, Bíša, Churry, Květka Š., hašlerka, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)