33 nevinných dívek
Anotace: ... stále podléhají krásným lžím.
33 nevinných dívek
Stále se ptám a bloudím ve tmě
mé sny mi lžou a já pláču
nemůžu si říct, kdo jsem a proč
nemůžu zavřít oči a zkusit
všechnu tu bolest znovu
minulost mně stále bodá do zad
a všichni tuší, proč se nezlepšuji
potřebuju svou dávku a budu šťastný
řeknu tohle a řeknu tamto, jen když můžu ...
... a budu ten nejhodnější z nejhorších
a každý den si umyju zkrvavené dlaně,
abych pohladil jejich hebké tváře a
vykouzlil jim upřímný úsměv na rtech ...
Stále se dívám dopředu a stále něco chci
dokážu pochopit složitost života a vím,
že jejich oči jsou kalnější než předtím
nemůžu zavřít oči a zkusit
všechnu tu bolest znovu
všechno je možné, když budu chtít a já chci
řeknu tohle a řeknu tamto, jen když můžu v klidu usnout.
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Dota Slunská, sophia92, hašlerka, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)