nevim,nic uz nevim
Anotace: ???????????????????????????????,
knoflikova celenka
barevna trava
trepotajici se listy
stromu,co nikdy nevyrostou
pavuciny v dusi
maly holky
hodne,hodne daleko
zachvaty stesti
smutek
slzy z perleti
usmev ktery patri
jen tobe
nenarozeny deti
ztraceny psi
ovdovely starenky
................
je mi smutno ze spousty veci
sem precitlivela
sebedestruktivni
krava
éeeeeééééaaéaéaéauuuueççeaaaaéaéa
ééaéaaéeueuueueçaaaeuu
Přečteno 387x
Tipy 17
Poslední tipující: al-pacino, Sleepwalker, embryo v hlave, jedam, její alter ego, Bíša, micátko, Sýkorka07, Andělskými perutěmi chráněna, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)