smutek d
Vždy, když vidím tvé slzy,
Jsem smutný, moc mě to mrzí.
Usměv sluší víc, než pláč,
Je hodně těžké být hráč.
Slova nepopíší snahu,
Často však mají velkou váhu.
Začíná ráno, další nudný den,
Nechci snít jen špatný sen,
Konečně chci říct, a vzít tě ven.
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca
Komentáře (0)