Tma
Anotace: opět slova k obrázku paní v černém mizícím v polích
Krásná paní,proč mozíš mi v dáli
co tady ti schází
že tvá silueta odchází a nepřichází
Co by sis přála?
pověz mi prosím
k tvému srdci v tom svém náklonost nosím
Neodcházej!Vrat se! Stůj!!
S tvým odchodem přichází konec můj
...tak měsíc naříkal když odcházela Tma
křičel NEODCHAZEJ!Vrať se paní má!
.. a přesto přiěel den
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: páááááááá, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)