Anotace: Někdy s mládím odejde i vychování. Někdy se stářím nepříjde moudrost. K čemu je zkušenost, když sama sebe nevede k další zkušenosti. Tak trochu i o tom je těch pár veršů.
Vše se posouvá s věkem obvzláště...a moudrost nebývá vždy jen úzkoprsá seriózní paní,však mnohdy poťouchlá nad strasti světa povznesená,laskavá a hravá...
Tak snad neporovnávat neporovnatelné?:-)
26.04.2010 16:19:00 | zvířenka
člověk je jediný z tvorů,který si do pozdního věku umí hrát...takže to přijde :-)
i na onu dámu:-))
ST
12.08.2009 18:43:00 | Mbonita
=) Zatim mi to přijde vtipný, ale jednou se na to taky budu koukat z tý druhý strany...Je to vlastně docela depresivní, když se nad tim člověk trochu víc zamyslí; ale dneska se mi přemejšlet nechce.)
12.08.2009 10:21:00 | Ángela de Tártaro
Myslím, že to mládí je stále stejné, jen se na něj díváme jinýma očima a jinou dobou...
12.08.2009 09:16:00 | labuť