maličké opuštění života
I zeptal se mě:
Kam že jdeš?
já řekla jsem mu:
Dobře je mi;
on odpověděl:
Nepřijdeš!
já jenom řekla:
už jdu k zemi;
své tělo odevzdávám v prach,
ať rozestře se po lukách;
duši svou, omytou rozhřešením
dávám nebesům, budoucím sněním.....
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, Bíša, Katyně, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)