Dálka
Anotace: ... pro někoho koho miluji ...
Jak bárka na moři ztrácím kurz
Když nehlídáš můj pulz
Bez polibku v ústech sucho mám
Svět kolem sebe téměř nevnímám
Pohlazení Tvé scházími čím dál tím víc
Něhu Tvou nenahradí mi už nic
V obětí Tvém pevnou zem nacházím
Bez něj jak smetí ve větru se potácím
Když ruku vruce kráčíme životu vstříc
Vím, že nezabloudím víc
Dnes dál, v srdci si stále blíž
Už vím, že nerozdělí nás žádný kříž
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, stravla, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)