-Bez názvu-
Anotace: zase bez názvu....někdy mě název napadne někdy ne.....a psát sem o čem to je to je blbost....pro každýho to může bejt o něčem jinym
na druhém břehu řeky
rostou javory
ve spadaném listí pod nimi
sedím já
jsem o sedm let mladší
v kapse natahovací autíčko
a to mi stačí
na tomhle břehu stojím já
a kouřím
nevzpomínám
přemýšlím
Komentáře (1)
Komentujících (1)