Bavte se (Toho rána to byla pěkná rána)
Chci Ti patřit po ránu Tě spatřit s Tebou se jen bát a pohledem sát. O vyhlídky se staráš, když mne káráš.
Já zasejc do dolu půjdu a to vím, že tam slunce nespatřím. Mraky mouru já co nadýchal, když pak dlouho kýchal.
A pak přišla výplata to zas spěchám Na Blata. Tam se s Tebou utkám, když Tě potkám.
A když ne tak se bavím, že se Tě zbavím.
A až prachy dojdou mé kroky k Tobě mi Tě dovedou.
To se budu bát, že se bavit nebudeme.
A zase spolu chvilku pobudem.
A oni ti sloni v porcelánu domem projdou vše, co moje jejich bude.
Exekuce vykonána jest já, jak vrána chudý jsem.
Teď svobodný se krajem toulám a vůbec Vám to nezávidím to bání se mít.
Nebojte se nemít, když máte.
Zemřela jí máma možná toho rána to i tušila.
Kde to bolí, zkus to holí.
Jizvy nejsou patrné, kohopak to vytrhne.
Až ono zaprší a popel sejde z mysli si myslím.
Co dala, vzala.
Ave Maria.
Kde opěradlo hledám, není.
Kde stupínek není.
Smutek pohledu bez ohledu.
Přečteno 396x
Tipy 18
Poslední tipující: Quigleika, Bíša, al-pacino, takova, carodejka, Churry, Juraj Hrom, Mbonita, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)