Takhle ne!
Je to lehké
a ostatním to jde
Oči přimhouří
a vinu svalí na jiné
Břímě se vleče
a táhne dolů
jak závaží
vyhnilé
Obžalováni
že čas jsme utratili
bez vteřin
a bez možnosti
jeho navrácení
Ve vlastní očistě
žádoucí samoty
stvořili jsme život
ďábelsky zvrácený
Probuzeni v hrobě
vlastními skutky
vykopaný
Jsme opuštěností
ostatních
vytrestáni
Kde jsou oběti
pro jiné?
A živé tváře?
Ještě že v další šance
věříme
Navrácení lidskosti
bez čestnosti
vyprosíme si
odpuštění
v bláhovém očistci
Dokud tě Bože máme
a vyumělkovaný soud
Jak je to
prozíravé
Ztrátou důstojnosti
zaplacené!
Přečteno 308x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, Bíša, Kamil Princ, al-pacino, Katyně, stravla, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)