...Hledám...
…Hledám…
Hledám náruč plnou něhy
Však našla jsem jen pár laciných polibků
…Hledám…
Hledám čistou tvář bez poskvrny okolí
Však našla jsem jen masku smutného klauna
…Hledám…
Hledám květinu bez barvy, vůně a podoby
Však našla jsem jen růži s esencí vanilkových káv
…Hledám…
Hledám sama sebe
Však našla jsem jen pokřivený odraz v zrcadle
Teď se jen bojím, co najdu, až budu hledat tebe...
Přečteno 297x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, al-pacino, Katyně, Psavec, stravla, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun
Komentáře (4)
Komentujících (4)