Malý prync
Večer jsem spala jako nic
a snila si své malé drama.
Přišel v něm za mnou malý prync
a nevěděl kudy, kama..
Tak zeptal se mě na směr k městu,
ale já vnímala jen jeho ypsilon
a neukazovala jsem mu cestu,
tak něco zamručel a asi šel dom...
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Elvien
Komentáře (3)
Komentujících (3)