Anotace: ... taková idylka na konci léta :)
Tak ta se mi moc líbila. Dávám supertip.
16.08.2009 08:30:00 | Lilly Lightová
Hezká, dobře napsaná.
12.08.2009 22:34:00 | Psavec
Líbí semi, moc se mi líbí. Líbí se mi námět, slovní spojení, prostě vše. Slyšela jsem melodii té básně, když jsem ji četla a musela jsem si ji přečíst znova, neboť na konci, ač jsem nechtěla, jsem se usmála =)
12.08.2009 18:42:00 | Elvien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?