Hra se sirkami
Se sirkou si hraji
a ptám se sama sebe:
"Vzplane?"
S láskou si směle hraji též
a tušíte,
co do úst se mi žene?
Zda-li přeruší můj záměr hasiči.
Nejprve však chtivě sleduji,
jak hoří
a oheň netuší,
že uhasí ho více slzavých kapek,
než je v moři.
Z dálky je slyšet,
jak syčí,
kvílí bolestí.
Není to k pláči?
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)