Funebráci
Vyjdi do hor
a zamávej orlovi.
Vpluj v oceán
a nechej se vést.
Naber silný vítr
a uciť novou vůni.
Se stádem mustangů
vítej nový den.
Pln víry
žij si svůj sen.
Byť nemáš nic.
Buď šťastný,
neb možná
je to víc.
A jestli to už máš?
Hned pozvi k tanci
svoje blízké
a trochu se snaž!
Prostě zahraj zvesela..
Pro ty tvoje..
Pro furt stejný funebráky..
Co to chtěj mít taky...
Přečteno 462x
Tipy 17
Poslední tipující: stravla, Veselý Drak, Mbonita, hašlerka, Jarka, labuť, al-pacino, Hazentla, shakespeares, Tacca, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)