Miniaturas espaňolas
Anotace: un millón de gracias, Néstor León Delgado
I.
- abróchense los cinturones
(para mi madre)
přistání v madridu
a dítě křičí
asi mu v letadle
nebývá fajn
proto ho matka kolébá
a ono cítí její teplo
které hřeje víc
než španělské slunce
II.
- para bailar la bamba se necesita una poca de gracia
(para tí)
vířím v latinskoamerickém rytmu
doprovází mě tleskot dlaní
a kastanět a svět se točí
mám v krvi sangrii a oheň
chci být sveden a svádět
milovat se s celým světem
a pro Tebe zemřít v aréně
III.
- buen camino amigo mío...
(para mí)
někde v dálce je místo
které máš už dávno v srdci
naděje láska víra
je jedno odkud jsi
je jedno čemu věříš
snad ta cesta je cíl
a až uvidíš světlo
nebudeš prázdnou nádobou
a na Praza do Obradoiro
ti po tváři začnou téct slzy
Přečteno 304x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Tacca, Markéta G., Psavec, Demedalex, Jana M., labuť, al-pacino, hanele m., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)