O té, o které nikdo neví
Pche, nevidí zde a představit si nedokáže
Vnímá noc jako minulost, zatímco další jak krutost
Třetí mlčí, pokyvuje a v duchu se šíleně podivuje
že se ničeho nebojí když slyší ty hnusné lidské hlasy
Myslím si že nikdo to nemyslí dobře s nikým
Podivuhodné co vzniklo díky peňezům
Smutné bude to co ještě zde není, smutnější to co zde nikdy nebude...
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Lexisa, Xindy
Komentáře (0)