..není špatné být černobílý..je to něco jako pravda x lež..láska x nenávist..všechno x nic..žádný průměr..
13.08.2009 12:42:00 | páááááááá
Pěkný písňový text. Když bych uměl skládat hudbu, už by mi cukala ruka po notové osnově ;)
13.08.2009 10:55:00 | Hubert Müller
Jen dotaz. Má to být text písně? jinak, zní to zajímavě, tak úplně nevím, co si o tom mylset (co se týče kvaliti, ne smyslu).
13.08.2009 10:54:00 | Elvien