. . .radosti dětství. . .

. . .radosti dětství. . .

Anotace: anotace netřeba

Černobílej svět
zhrzenýho mládí
je za náma
/na pořád!/

Ztracený naděje
uplavaly
na cárech papíru
/bez verše/

Zjizvený zápěstí
vyžebralo
posledního jointa
..
.

dobrou děcka

- -my jdem žít!!!- -
Autor Kanzy, 13.08.2009
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel