O obyčejném světě

O obyčejném světě

Anotace: ... může povídat až do mlhavého úsvitu.

O obyčejném světě

A když schovávám svou tvář, zná jen mé oči
neříká, jakou mají barvu a co v nich vidí
cítím její oddanost pro nevinnost a
vím, že mě nezná tak jako zná sama sebe
řekne mi příběh o obyčejném světě
a snad zjistím, jak moc se měníme
kdesi kam náležíme, leží naše minulost
a ona netuší, že chci zapomenout kvůli sobě

pochopí mě, když pochopila jiné ?
bude hláskovat mou prohru do cizích uší ?

A když schovávám svou tvář, zná jen mé oči
neříká, že jsou oknem do duše a že umírám
cítím, že zná pravdu a nechce mě ranit
může udělat tisíc krásných věcí a říct tisíc
i dva krásných slov, ale nezmění můj osud
chce mě stále vést uličkama tam,
kam snad náležíme a kde leží naše minulost
a ona netuší, že chci zapomenout kvůli sobě
a stále mi povídá příběh o obyčejném světě.
Autor fiXXXer, 13.08.2009
Přečteno 231x
Tipy 7
Poslední tipující: Dota Slunská, Psavec, Mbonita, stravla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má něco, co nedokážu pojmenovat a chytá mě to do svých sítí. Jo, odpuštění je velká ctnost, ale někdy se v obyčejném světě rozptýlí do maličkých kapek, které do nás padají příliš pomalu...ale jistě.

16.08.2009 21:23:00 | Dota Slunská

zapomenout není řešení, jen to odsouvá to podstatní - odpuštění

13.08.2009 12:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí