a proč tolik divokosti až odletí vlaštovky a husy?
.
neschovávat křídla
nádech výdech - letím
a všechno mezi tím
chci vrýt si do paměti
jsou chrámy a minarety
divocí koně, útesy, květy
ohně a ledy
naposledy odmávat léto
když křídla se pletou
mezi kroky...
přes moře... veletoky... moře
tam kde je maják na divokých útesech
mávnout křídly – dech
a shořet
od začátku léta
nad všechny chrámy a minarety světa
.
mám instinkt vlaštovky a křídla husí
...a málo času na pokusy
.
Přečteno 394x
Tipy 40
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, sophia92, Holis, Nergal, kroužek, Špáďa, stravla, sýc, Lilly Lightová, enigman, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)