Anotace: Když jsem chodila na kroužek tvůrčího psaní, tak jsem to napsala...
Sbírka: Moje básně
Je tám pár překlepů, tak si je prosím oprav. Jinak chce to trošku zapracovat na rytmu (mně dělá problémy pořád) a snad kvalitnější rýmy, ale celkově je pěkná svojí prostotou. Ta jednoduchost myšlenky i zpracování ji vyzdvihuje.
13.08.2009 18:39:00 | Elvien