Hadrová panenka
V koutě dvora leží
hadrová panna.
Ráno děti si s ní
hrály,
potom psi se o ní
prali,
večer jí v koutě
zanechali.
Už setmělo se.
Panna,leží tam
tak sama,
očíčka modrá
slzičky roní,
sukýnka špinavá,
nos utřely si do ní.
Bosa je
a na nožičku chromá.
Panenka ztracená,
chtěla by být doma.
Zrzavé kotě
stulilo se k ní,
je z ní teď poduška.
Už nepláče.
Očička zavřela
a spí.
Koťátko
vrní jí do ouška.
Přečteno 327x
Tipy 24
Poslední tipující: WAYWARD, Dota Slunská, Jarka, Bíša, Juraj Hrom, Pevya, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Tacca, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)