Anotace: O psaní (A co, jak to funguje u vás?)
já mám Múzáka... líbá hezky... Jihlavanka... á, to už su zas jinde... ty to máš napsaný moc hezky :o)
21.08.2009 16:30:00 | hanele m.
Moc se mi líbil "slovavír", to je vážně skvělé, stejně jako báseň celá. Dávám supertip.
14.08.2009 05:48:00 | Lilly Lightová