Zase to bolí
To staré navyklé
Když začnete věřit snům
Stébel se chytá, ten co se bojí vidět skutečnost
Přes všechna přání
Mám v hlavě tu blízkost a teplo na dlani
Opouštím sen a je tu zima
Chtěla jsem obejmout a schovat se v náručí
Bolí to
Čí je to vina?