Anotace: clovek si musi pomoct sam. vyhrabat se ze sracek, zvednout hlavu, jit dal. tohle sem udelala a du. delam co chci, mirim kam chci, opoustim koho chci a sem s kym zrovna ted chci bejt. neni to dokonaly, ale je to krasny. nechci se toho vzdat.
proste du, ja neodchazim
!!! to nema chybu...pusobi to na me hodne dobre, mam z toho fajn pocit, je to sebejisty a spokojeny...takova ta nevinna radost ze zivota, kdy cloveka tesi vsechno..je to super, kdyz se stane neco, co da cloveku moznos to takhle videt... a cely je to bajecne napsany, uplne sem to hltala...
16.08.2009 17:12:00 | mattoni.uz.neni
tohle je moje realita
moc nespim a hodne touzim
proste du, ja neodchazim
stojim, nikdy se ale nezastavim
placu, netrpim
...tak tohle je tak pravdivý, tak moc pocitový...nemůžu u toho dýchat(a to je fakt, né nějaká věta na okouzlení!)...
14.08.2009 23:20:00 | Lacosta1
jen milovat... bojim se, ze casem budes chtit nejakou lasku "dostavat".. i kdyz to neni zadna vec, se kterou by se alo jen tak hejbat.... proste doufam, ze budes al stastna :)
14.08.2009 20:21:00 | stmivani.na.lepsi.casy