Anotace: ...(subjektívne zamyslenie)... realita
Předsudkům vale dát, ten kdo chce rozmlouvat, myšlenku, jako velkou vosu, chceme udusat. Dík za každého, kdo se učí žít a přemýšlí, ač tak mladého. Co to je, osmadvacet let.
24.08.2009 19:10:00 | strawbery
asi jsme všichni plní předsudků, i když si myslíme, že ne. Nejlíp rozumíme těm, kteří se nám podobají a ostatní někdy odsuzujeme.
20.08.2009 18:21:00 | Markéta Hl.
Nekdy je zivot boj ale Ty vzdycky v nem obstojis , protoze umis naslouchat a nadherne vnimas, jsi citu plny clovicek a ten nemuze prohravat.ST.
14.08.2009 21:36:00 | carodejka
Když onemocní duše je to zlé. Nemocný slepák vyoperují, ale s duší to trvá dlouho a někdy napořád...
14.08.2009 19:06:00 | Jarka
Je to těžký, s předsudky..
Na VŠ jsme měli na psychologii jednu moc prima paní..vždycky říkala: když si zlomíte nohu, taky se nebudete stydět, že jste s tím byli u doktora a těžko vás za to bude někdo odsuzovat..
No a když onemocní duše..mělo by to být stejné.
Ale spousta lidí tohle nepochopí.
14.08.2009 08:39:00 | Hazentla