Pusto a prázdno
...je večer,
kulhavé melodie
tvoří krasohledy...
...každý si své srdce
válej v trávě,
člověče...
...nevyřčená kouzla
obmykají závěsy...
...voní tu ticho
a zas je večer,
čas čaje
a ohňů v kroužcích...
...nevyřčená slova
mezi prsty tečou...
...každý si svou duši
na uhlíky spal,
člověče...
...třeba dostaneš další šanci
namalovat skicu
dalších lásek...
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Mbonita, Psavec, hašlerka, stravla, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, Jana M.
Komentáře (5)
Komentujících (5)