Anotace: /něco co potkávame/
moc hezka basnicka...verim,ze andele existuji,jen staci se na chvily zastavit a vnimat srdcem...
16.08.2009 02:13:00 | Štěstěnka
Najít anděla? Co když přece jen neexistují..? Co když si je jen představujeme, z našeho zoufalství. CO když jsme andělé my, ale pořád o tom nevíme..? krásný, fakt je to moc krásný=)ST=)
14.08.2009 18:38:00 | prostejina
..film života, smyčka zdánlivě nekonečná, opakující se pokaždé jinak..
***
Jiří senior
14.08.2009 10:23:00 | j.c.