Z pohádky do pohádky
Anotace: omládnešššš......
Z pohádky do pohádky
naše cesty se kříží..
Zlaté prasátko,meč
černý kůň
do pekla se blíží.
Čerti v teplíčku karty mastí
pokud jsi v černém
jsi v jejich pasti.
Utíkej po modré
k zázračné studánce
k pramínku MLÁDÍ
Tam v dětství procitneš
vzpomínky svádí.
O dracích píšou se legendy
o jejich srdcích plné lásky
Z pohádky do pohádky hraji
Čaruji
Kouzlím
Češu vodní víle vlásky.
O poklad na hradě každý bojuje
za každý zlaťák v truhle
Z pohádky do pohádky hraji
a píseň znám jen tuhle......
Není nutno,není nutno aby bylo přímo veselo
dobrý parťák do života,špatných chvilek by ubylo-o-o
Za princátky do pohádky,pro potěchu královskou
To raději zase zpátky...v realitu nehe../nebeskou/!
Přečteno 353x
Tipy 32
Poslední tipující: destovecka, střelkyně1, NikitaNikaT., Kars, Zefi, Psavec, Zpátky, Zasr. romantik, jedam, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)