Anotace: .
to mě těší:-)...protože se mi tedy povedlo pochopit, to co je mezi řádky.......:-)
14.08.2009 22:53:00 | lady.of.the.flower
...nechci plácat hlouposti...ale přemýšlela jsem, o čem by mohla být...nebo spíš, co v ní vidím....svým způsobem vycházím z posledního verše...pod hozením se do řeky si představím, že by ten někdo něco vzdal...ale právě proto, že jsou před tím napsané dost velké paradoxy a svým způsobem nemožné věci...tak se ten někdo nemůže nikdy vzdát...nemůže se s něčím vyrovnat.... já nevím...tápu... jakoby se věci zdály jednoduché...ale nejsou...
14.08.2009 21:39:00 | lady.of.the.flower