Počasie
Anotace: Jednoznačne,nie...!
Dnes predpovedali mi dážď,
ja spoliehal som sa na to!
Chcel som tak veľa?
Vodu,smršť a blato?
A teraz slnko,
spálilo ma doma
Za všetky hriechy
vinná je ona...?
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Cecilka, zrrrr
Komentáře (2)
Komentujících (2)