Letmý dotyk
Letmý dotyk konečky tvých prstů,
vrývá se mi pod kůži.
Já tahám za pomyslnou brzdu,
mé zorničky se lehce zúží.
Letmý dotyk - pocit bezpečí,
sama sobě lhářem.
Má touha svíjí se ve smrtelné křeči,
sama sobě bezcitným žhářem.
Letmý dotyk - slzy orosily víčka,
však ústa v úšklebek se svíjí.
Už dohasíná má rudá svíčka,
do koberce se víno rychle vpíjí.
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Zasr. romantik, Kamil Princ
Komentáře (4)
Komentujících (4)