Křičím..
Z půlnočních výkřiků do tmy,
stává se realita,
která nebolí.
/nenápadně tě užírá zevnitř/
myslet si jak je to fajn,
samota prokládaná úlety,
brečíš v posteli.
/jak tady zrovna není/
způsoby chování,
ve kterých se snažíš schovat,
zůstanou ztraceny.
/ navždy..? /
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: wigi.sama, jedam, Kávový Poutník, Bíša, Psavec, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)