Anotace: /psano před pulnocína lístek ,i s utratou,a přepsano ráno/
Po úratě nikoli malé mívám ostře řezané nápady se značně rozmazaným pozadím okolního světa. Škoda, že vše zapsané nemohu ráno přečíst ... ale možná je to dobře.
16.08.2009 09:57:00 | Zasr. romantik