* Pirát *
-------------------------------------
* myšlenky se toulají *
* v zákoutí tvých šatů *
* andělští ďábli šeptají *
* že pirátem já mám se stát *
* přikrásti se potají *
* a do skrání ti zašeptat *
* pomaličku zažhni paní svíci *
* teď vyloupím tvou pokladnici *
---
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: takova, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)