Půlnoční andělé
Anotace: Fyzické, mentální či kombinované postižení, to změní životy lidí navždy. Můj pocit z tábora, kde jsem s těmito lidmi strávil 14 dní jako zdravotník
Půlnoční andělé
Tlumené světlo svítí dál,
na cestu poutníkům, jimž život všechno vzal.
Jejich vesmír zcvrkl se do malé těžké koule.
A životem jdou s tím svým závažím, smutno je jak na opuštěném nádraží.
Půlnoční andělé,
lidské bytosti, jsouc kdys tak veselé.
Jen mihotavá světla bludiček v temném lese,
nasvěcí postavy, z nichž každá těžký kámen nese.
Druh s druhem pevně spjati jdou,
to hodné lesní víly je na mýtinu zvou
na velkou hostinu, co nezná cesty zpět.
Alespoň na malou chvíli zbaveni jsou
své žalosti
svých trýzní
běd
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, padlý anděl, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)