Barvy touhy
Anotace: ... nemůže nikdo namalovat.Je jen fotka pod víčky.
Barvy touhy
Chci být fialovou rtěnkou na tvých rtech
a zlatým řetízkem na tvém překrásném hrdle
budu modrou sukní na tvých stehnech
a budu tě nezkrotně vzrušovat
na kotníky ti přilepím starou fotku a
do jemných vlasů zapletu květinový věneček
omámím tě vůní rtuti a budeš celá má
zabalím tě do své touhy a budeš celá má...
Chci být stínem na tvých tajných místech
a slinou ve tvých spalujících ústech
spolykám s tebou všechny přetvářky světa
a zhroutíme se v kokainových snech
omámím tě vůní rtuti a budeš celá má
zabalím tě do své touhy a budeš celá má...
... a chci být každou barvou na tobě i v tobě
přeju si, abys mne uspokojila svou barvou
chci být tvou barvou, tvou jedinou barvou.
Půjdu s tebou kamkoliv, přilepený na tobě.
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: Jana M., Dota Slunská, padající do neznáma, stravla, Psavec, Mbonita, ziriant, Elisha, Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)