Zemi
Trámy
jen tak dlouhé,
jak byly stromy...
Země,
která zpívá
o tom, co není...
Nejsem království,
jsem jen předpeklí...
Strachy blednu,
když jste utekli...
Vlny
naší krajiny
skryjí tajemství...
Divný,
ten, co nezná
české pověsti...
Ať jsi nebesy,
nebo předpeklím,
sbíráš nánosy,
i když jsme utekli...
Zíráš do nebes
varovným pohledem...
Co ptáci utekli,
už zpívat nesvedem...
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: kouzelníček, enigman, Psavec, Mbonita, Zpátky, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)